fbpx
Liv i Udvikling


Få min e-guide:

 

 Undgå de 3 værste råd, når livet er svært og når livet gør ondt 


- Få svar på, hvornår nogle af de mest brugte (og velkendte) råd kan gøre ondt værre. 

Og få vigtig viden om, hvordan du kan finde mere ro, livsglæde og energi.


Guiden har jeg skrevet til dig, der er kørt fast et sted i dit liv, hvor det er svært og gør ondt. 


Den er til dig, der måske allerede har fået en hel masse velmenende råd, der bare ikke virkede. Og til dig, der har oplevet, at nogle af rådene måske endda gjorde ondt værre?


I guiden får du svaret på, hvornår nogle af de mest brugte (og velmente) råd ikke virker. Og hvordan og hvorfor de 3 værste råd ligefrem kan gøre ondt værre.


Og du får vigtig viden om, hvad du i stedet kan gøre, for at finde mere ro, livsglæde og energi. Hvad kan du begynde at gøre anderledes og hvad har du måske brug for at give slip på?


Guiden kan også være til stor hjælp for dig, der så gerne vil forstå, hvordan du bedst kan hjælpe, når en, du er tæt på, har brug for støtte, fordi livet er svært og gør ondt.Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få min guide tilsendt direkte i din indbakke med det samme.

Liviudvikling

Bemærk, at du ved ved tilmelding samtidig bliver tilmeldt mit nyhedsbrev, hvor jeg sender dig inspiration til at finde harmoni, livsglæde og energi, og gode tilbud om terapi. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Psykoterapeut Lise Jensen

Jeg hedder Lise Jensen og har specialiseret mig i at hjælpe, når livet er svært - hjælpe mennesker med ondt i livet.


Jeg er uddannet krops-psykoterapeut, Familie- og parterapeut, Naturterapeut og behandler af chok og traumer.


Jeg brænder for at give lige netop den hjælp, hver enkelt har brug for, for at genfinde ro og balance og få åbnet for livsglæden og energien.


Få tips til mere balance, livsglæde og energi